Cozi de raci cu paste

de ianculubita in Fructe de mare, 30 Oct 2011 | 10485 vizualizari

 

Dupa atata amar de vreme,am putin timp sa mai trec si pe la aceasta minunata "familie",sa va spun ce am mai facut.

 

INGREDIENTE

  • 1kg de raci
  • 3linguri ulei de masline
  • 200g paste
  • 2catei de usturoi
  • 6rosii cherry
  • 1lingura de busuioc uscat
  • 1ardei iute
  • sare,piper
  • 1/2pahar cu vin alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozi de raci cu paste:

Racii curatati(doar cei vii),se oparesc cateva minute in apa cu sare,se scot iar dupa ce s-au racit,se scoate carnea de la coada si de la clesti;

pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet;

intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se adauga usturoiul intreg,se prajeste fara sa se arda apoi se scoate;

se adauga ardeiul taiat marunt, cozile,vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se adauga rosiile intregi sau jumatati,se condimenteaza,se adauga pastele scurse,se amesteca pentru a se intrepatrunde aromele si se serveste ornate cu busuioc verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozi de raci cu paste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu creveti si sos picant